De meest populaire lunchgerechten

Lunch Vianen

Steeds meer mensen genieten regelmatig van een lekker etentje buiten de deur. Maar waar dineren al jarenlang enorm populair is, weten steeds meer mensen ook rond 12 uur ‘s middags de restaurants te vinden. Tijdens de lunch in Vianen zijn de eettentjes namelijk minder druk, is uit eten gaan goedkoper dan ‘s avonds, en staan er desalniettemin heerlijke gerechten op de menukaart. Een leuke afwisseling van de alom bekende diner menukaart, dus. Maar wat zijn de meest populaire gerechten voor de lunch? Oftewel, welke gerechten mag je absoluut niet missen?

Tosti’s

Één van de meest populaire lunchgerechten van de afgelopen jaren is de tosti. De tosti is een broodje (volkoren of wit) die word geroosterd aan beide kanten. Hierdoor word het broodje lekker knapperig en smelt het broodbeleg. De meeste mensen zijn wel bekend met de populaire tosti ham en kaas, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Nieuwere tosti recepten bevatten bijvoorbeeld ananas, salami, appel of chocolade. En al die avontuurlijke opties zorgen ervoor dat je kunt blijven experimenteren.

Wraps

Wraps mogen dan misschien ooit begonnen zijn als avondeten, maar tegenwoordig worden ze ook tijdens de lunch gegeten. Het is namelijk niet alleen een lekkere maaltijd, maar het vult ook goed én het is een gezonde keuze. Een wrap is een soort dunne pannenkoek gemaakt van maïsmeel. Hierin worden allerlei lekkere ingredïenten samengebracht en opgerold. Denk bijvoorbeeld aan kip, zalm, kaas en verschillende soorten groenten. Wraps zijn, nét als tosti’s, een veelzijdige lunch.

Soep

Natuurlijk mag de soep tijdens de lunch niet ontbreken. Wanneer je vrijwel geen honger hebt, is een simpel soepje soms voldoende om je maag te vullen. Heb je meer honger, dan kun je de soep goed combineren met bijvoorbeeld de hiervoor genoemde wraps of tosti’s. Veel restaurants bieden verschillende soorten huisgemaakte soep aan, of werken met een rotatie systeem. Dit betekent dat ze iedere dag of week een andere soep aanbieden. Populaire soepen zijn onder andere tomatensoep, groentensoep én de mascarpone soep.

De meest populaire lunchgerechten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven