Doen: overnachten op het strand

De eerste zonnige dagen komen eraan en dan begint het bij vele Nederlanders te kriebelen. We willen er op uit. Het strand is dan een goede bestemming. Wil je na een lange autorit niet direct weer naar huis blijf dan overnachten.

Open je 's ochtends de deuren dan sta je direct met je voeten in het zand. 's Avonds val je in slaap met het geluid van de branding op de achtergrond. Wie wil dat nu niet? Overnachten op het strand is geweldig.

Strandhuisjes

Strandhuisjes zijn er in diverse uitvoeringen: van heel sober tot heel exclusief. Kies je voor een fraaie strandvilla met alle comfort dat je je maar kan wensen of wordt het een eenvoudig houten chalet voor het back tot basic gevoel? Wil je naar Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland of de Waddeneilanden?

Activiteiten

Als je een beetje bent bijgekomen van alle dagelijkse stress, heb je tijd om leuke activiteiten te ondernemen. Ga surfen, maak een ritje in een blokart of huur een paard voor een duin- en strandrit. Is dat een beetje teveel sportiviteit, maak dan gewoon een strandwandeling of ga schelpen zoeken. Daarna nuttig je natuurlijk een drankje of een lekkere lunch in een gezellig strandpaviljoen.

Voor mensen die houden van fietsen, zijn er veel mooie routes uitgezet door de duinen. Ontdek de omgeving van je verblijf en maak een heerlijke fietstocht. Je kunt kiezen uit korte en hele lange routes. Al wandelend kun je ook de rust en ruimte ontdekken in de prachtige natuurgebieden langs de kust.

Dagtrip

Je hoeft het strand niet te verlaten, maar anders heb je in de strandprovincies genoeg mogelijkheden voor een leuke dagtrip. Bezoek bijvoorbeeld één van de grote steden om eens heerlijk te shoppen. Je kunt tevens kiezen voor een middagje museum, dierentuin of pretpark. Er is genoeg te doen om je weer helemaal op te laden.

Je kunt aan het strand komen uitwaaien voor een weekend, midweek of week. In sommige strandhuisjes is je hond ook welkom.

Doen: overnachten op het strand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven