Een vuurspuwer geeft jouw feest een onuitwisbare indruk

Je hebt ze vast wel een keer gezien, een vuurspuwer. De een is er beter in dan de ander. De een spuwt echt alleen vuur, de ander maakt er een hele show van. Wil je jouw feest een onuitwisbare indruk geven? Huur een vuurspuwer in!

Wat is een vuurspuwer?

Een vuurspuwer is, zoals het woord al zegt, een persoon die vuur spuwt. Ze nemen een brandbare vloeistof in de mond en spugen dit uit richting een vlam, dit resulteert dan in een spectaculaire steekvlam. De vloeistof die ze in de mond nemen is over het algemeen paraffineolie. Sommigen gebruiken lampenolie maar dat is nogal giftig. Je zou dan beter Romeinse olie kunnen gebruiken.

De een is de ander niet

Zoals gezegd is de een beter dan de ander, maar waar let je op als je een vuurspuwer in wilt huren? Op internet is genoeg te vinden als je zoekt op 'vuurspuwer inhuren'. Wat direct opvalt zijn de verschillen in prijzen. In dit geval is duurder niet altijd beter. Kijk goed naar de foto's en eventueel filmpjes. Dit geeft, vaak, al een goede eerste indruk. De meeste professionele vuurspuwers denken met je mee hoe je jouw feest onvergetelijk maakt.

Voorkeuren

Je kunt een voorkeur hebben voor een mannelijke of vrouwelijke vuurspuwer. Of wil je dat ze verkleed gaan als jouw idool? Dat is vaak ook mogelijk. De meeste vuurspuwers zorgen zelf voor hun kleding omdat niet alle kleding brandveilig is. Vuurspuwers kunnen zowel binnen als buiten aan de slag. Zolang binnen het plafond niet te laag is, is het geen probleem. Daarnaast kunnen vuurspuwers vaak meer dan alleen vuur spuwen. Vaak zijn ze ook goed in jongleren of acrobatiek, al dan niet met vlammende attributen.

Workshop

Lijkt het je leuk het zelf eens te proberen? Ook dat is bij de meeste vuurspuwers mogelijk. Dat kan een op een of in groepen tot ongeveer 20 personen. Leren vuur spuwen is uitermate geschikt als teambuilding. Maar op een vrijgezellenfeest misstaat zo'n workshop zeker niet. 

 

Een vuurspuwer geeft jouw feest een onuitwisbare indruk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven