Feestje?

Er is altijd wel een reden om een feestje te geven. Wil jij je verjaardag vieren met een aantal vrienden, of ben je 12.5 jaar getrouwd? Misschien ga je binnenkort wel trouwen of wordt je 50 jaar. Allemaal mooie redenen om breed uit te pakken. Als eerste ga je een locatie uitzoeken waar al jouw genodigde gasten naartoe kunnen. En hoe ga je het regelen met het drinken en de hapjes? Je zou dit zelf kunnen regelen en inkopen, maar vaak kun je ook bij de zaalverhuurder een prima arrangement regelen. En je kunt ok denken aan een cateraar die de drankjes verzorgd, lekkere hapjes maak en soms nog wat personeel meebrengt die de gasten langs gaan. Het voordeel van het uitbesteden is dat je zelf niet met de rotzooi zit de volgende dag. Alle borden en glazen worden weer meegenomen zodat je geen afwas hebt wanneer je wakker wordt.

Muziek

Voor ieder feest is er een passende muziekstijl. De wat oudere mensen hebben graag wat muziek op de achtergrond en muziek om mee te zingen en mee te dansen op de dansvloer. De jongeren gaan graag de dansvloer op met stevige dansmuziek die vaak wat luider staat. Heb je een bruiloft of een verjaardag, ook hierin zal de muziekkeuze anders zijn. Maar voor alle feestjes kun je een DJ uit Gouda huren. Van te voren kun je kenbaar maken welke muziekstijl de DJ moet aanhouden en hoe hard je de muziek wilt laten draaien. Muziek kan je feest maken of breken. Country, gouwe ouden, dance of disco, alles is mogelijk. En heb je een thema gegeven aan je feest, dan kan de muziek hier ook op aangepast worden.

Soorten Dj’s

DJ staat voor Disk Jockey en ze willen mensen entertainen met hun muziek. Over het algemeen hebben Dj’s hun eigen mengpanelen, apparatuur en muziek mee. Omdat ze achter elkaar muziek draaien zal er nooit een stil moment zijn op de dansvloer omdat ze de muziek in elkaar laten overvloeien.

Feestje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven